Al 15 jaar jouw specialist in tanden bleken

Doet tanden bleken pijn?

Soms.
Bij verschillende methoden om tanden te bleken kan soms gevoeligheid ontstaan. Bij The White Smile Company® kunnen we dit door te werken met de nieuwste generatie Whitening-gels en de nieuwste behandelingstechnieken helemaal uitsluiten. Wel is het tijdens de behandeling op een bepaald moment nodig om de tanden droog te blazen met koude lucht. Dit kan bij mensen met blootliggende tandhalzen even wat gevoeligheid geven. Dit duurt slechts enkele seconden en zal van te voren worden aangegeven.

 

Is de bleeklamp veilig?

Ja.
Onze LED lampen zetten 95% van de energe om in licht en geven nagenoeg geen warmte af. Ook is het blauwe licht geen UV licht. Het is licht uit een ander spectrum of lichtfrequentie dan UV.
Het licht van onze ledlamp is volledig veilig voor uw gebit en de rest van uw mond of lichaam.

 

Kan ik na het tanden bleken last krijgen van gevoeligheid aan mijn tanden?

Nee.
Doordat we met nieuwe generatie materialen werken is dit absoluut uitgesloten. Mocht je al gevoelige tanden hebben, dan worden deze zeker niet gevoeliger dan dat ze al waren.

Komen er na een behandeling sneller verkleuringen in de tanden dan daarvoor?

Nee.
De tanden worden tijdens de behandeling opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in je tanden terecht zijn gekomen. Dit gaat in exact hetzelfde tempo als de jaren daarvoor. Dit is een heel langzaam en geleidelijk proces waardoor het jaren duurt voordat er weer net zoveel verkleuringen in je tanden zitten als voor de behandeling.


Kan de behandeling herhaald worden na een bepaalde tijd?

Ja.
De behandeling is niet schadelijk en verandert niets blijvends aan de structuur van je tanden. Het bleken kan dus onbeperkt worden herhaald. In theorie zou dit gerust meerdere keren per jaar kunnen doen. Als je het resultaat helemaal optimaal wilt houden adviseren we om de behandeling eens in de 12 maanden tot 24 maanden te herhalen, afhankelijk van je consumptiegedrag en het onderhoud.


Welke dingen die ik eet en drink zijn slecht voor mijn tanden?

Simpelweg zou je kunnen zeggen dat dingen die op een wit laken de ergste verkleuringen zouden geven, ook je tanden het meest verkleuren. Door je gebit goed te onderhouden komen deze verkleuringen minder snel in je tanden terecht.

 
Bel voor een afspraak

Openingstijden - Tandbleek klinieken

Maandag 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur * 
Vrijdag

10:00 - 18:00 uur **

Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag 10:00 - 18:00 uur ***

*   Koopavond in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Tilburg

** Koopavond in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Tilburg

*** Tilburg, overige vestigingen alleen laatste zondag van de maand