Al 14 jaar jouw specialist in tanden bleken

Moet ik voor de tandbleek behandeling nog ergens rekening mee houden?

Nee, voor de behandeling hoef je nergens rekening mee te houden je mag alles gewoon eten en drinken. Wel is het verstandig om voor de behandeling goed te eten, omdat dit na de behandeling de eerste paar uur nog niet mag.


Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Vóór de behandeling mag je eerst een intakeformulier invullen en krijg je een uitgebreid consult. Als je daarna de behandeling wilt ondergaan, wordt er eerst een beschermlaagje op je lippen aangebracht en krijg je een mondspreider in om de lippen wat uit elkaar te zetten. Je tanden krijgen een voorbehandeling. En er wordt een activator aangebracht. Daarna wordt er whitening-gel op je tanden aangebracht. Al deze handelingen duren in totaal ongeveer 10 minuten.

Daarna wordt de ledlamp op je tanden gericht en om de 20 minuten de whitening-gel vervangen. Ondertussen kun je ontspannen televisie kijken. Na de behandeling hebben we nog maar een paar minuten nodig om de materialen van je tanden te verwijderen en kun je direct het resultaat in de spiegel bekijken.

  
Hoe lang duurt een tandbleek behandeling?

We hebben vier verschillende behandelingen. 


De Basis behandeling duurt ongeveer drie kwartier en de Intensive behandeling circa een uur. De Premium behandeling duurt in totaal anderhalf uur en de V.I.P behandeling twee uur. 

 

Doet tanden bleken pijn?

Bij verschillende methoden om tanden te bleken kan soms gevoeligheid ontstaan. Bij The White Smile Company® kunnen we dit nagenoeg uitsluiten door te werken met de nieuwste behandelingstechnieken.

 

Tijdens de behandeling is het op een bepaald moment wel nodig om de tanden droog te blazen met wat lucht. Dit kan bij mensen met ernstig blootliggende tandhalzen even wat gevoeligheid geven. Dit duurt slechts enkele seconden en zal van te voren worden aangegeven.

 

Moet ik eerst langs een tandarts gaan?

In principe hoeft u niet naar uw eigen tandarts toe voordat u een bleekbehandeling laat uitvoeren. Wij werken met erkende, gediplomeerde professionals die vast kunnen stellen of uw tanden gebleekt kunnen worden.

Mocht u last hebben van wat tandsteen of aanslag dan kunt u dit ook na de behandeling door een tandarts laten verwijderen. Het hebben van tandsteen of aanslag heeft geen invloed op de behandeling of kleur. De whitening gel werkt door het tandsteen/de aanslag heen waardoor het niet noodzakelijk is om vooraf een tandarts te bezoeken en er geen kleurverschil zal ontstaan wanneer u op een later moment de tandarts hiervoor bezoekt.

Heeft uw tandarts nog vragen over het bleken van tanden bij The white smile company? Uw tandarts mag altijd met ons contact opnemen zodat wij uw tandarts kunnen helpen met het beantwoorden van zijn/haar vragen.

 
Bel voor een afspraak

Openingstijden - Tandbleek klinieken

Maandag 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur * 
Vrijdag

10:00 - 18:00 uur **

Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag 10:00 - 18:00 uur ***

*   Koopavond in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Tilburg

** Koopavond in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Tilburg

*** Tilburg, overige vestigingen alleen laatste zondag van de maand