Al 15 jaar jouw specialist in tanden bleken

Snorefree, de anti-snurkbeugel - voor stille nachten

Snurken

Snurken is een zwaar onderschat probleem. Buiten dat relaties onder druk komen te staan en dat het gênant en ergerlijk is om met vrienden in een ruimte te slapen groeit steeds vaker het besef dat het ronduit gevaarlijk is voor de gezondheid en kwaliteit van leven van de snurker zelf maar zeker niet te vergeten van zijn of haar omgeving.

Er zijn 4 miljoen snurkers in Nederland, waaronder 1 miljoen vrouwen en nog steeds is er geen betaalbare oplossing die het snurken echt aanpakt en waardoor de snurker en zijn of haar omgeving echt kunnen genieten van een diepe, rustige slaap en weer fit wakker kunnen worden.

Natuurlijk zijn er tientallen hulpmiddelen op de markt verkrijgbaar: Tennisballen in T-shirts, Keelsprays, neussprays, neusgat verwijderaars, universele, one size fits all snurkbeugels, snurkbanden over hoofd en armen,  maar geen van deze hulpmiddelen kan een serieuze oplossing bieden voor een echte snurker.

De comfortabele en voor u op maat gemaakte snurkbeugel van Snorefree voorkomt snurken en u wordt weer fit wakker.

 

Wat is de anti-snurkbeugel?

The White Smile Company is officieel distributeur van de enige anti-snurkbeugel SnoreFree die echt werkt. Deze beugel die u snachts draagt, zorgt ervoor dat u uitgerust in de ochtend op staat maar ook dat uw partner naast u weer aangenaam kunt doorslapen.

 

Wat doet het?

Het Snorefree anti snurkapparaat is een op maat gemaakte snurkbeugel. De onder- en bovenkaak worden door middel van een verbindingsdeel met elkaar verbonden. De onderkaak wordt hierbij naar voren verplaatst waardoor er een verwijding ontstaat van de keelholte. Hierdoor zorgt de Snorefree voor het verminderen van de vibratie van de zachte weefsels van de keelholte (zoals tong, huig en zacht gehemelte) dat het snurken veroorzaakt. Het naar voren plaatsen van de kaak zorgt ook voor het ontspannen van de spieren in de mond tijdens het slapen.

Bij het dragen van de Snorefree geeft de onderkaak een laterale (zijwaartse) bewegingsvrijheid zodat het Snorefree apparaat niet alleen een zeer effectief anti snurkapparaat is maar ook nog eens comfortabel en elegant gedragen kan worden.

 

Wat zeggen de testen?

Klinische testen hebben bewezen dat het naar voren plaatsen van de onderkaak het snurken vermindert bij ruim 85% van de patiënten. Ook heeft een groot deel van de patiënten met apneu baat met een Snorefree snurkbeugel.

 
Bel voor een afspraak

The White Smile Company Amsterdam

Theophile de Bockstraat 35
1058 TX Amsterdam

020 66 617 00

 

We horen graag van u!

Naam


E-mail


Telefoon


Uw vraag:

 

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag