Al 14 jaar jouw specialist in tanden bleken

Werken jullie op afspraak?

Bij ons is het gebruikelijk om een afspraak te maken als je je tanden wilt bleken. Dit kan telefonisch of via onze website. Dit voorkomt lange wachttijden.

Natuurlijk proberen we de wachttijden zoveel mogelijk voor je te beperken. Toch is het verstandig om minimaal een week van te voren je afspraak bij ons te maken. Dan kunnen we de afspraak op een voor jouw gunstige datum en tijdstip inplannen. Mocht je haast hebben en wil je bijvoorbeeld de volgende of dezelfde dag nog een behandeling ondergaan, dan kunnen we dit niet garanderen, omdat we meestal volgeboekt zijn. We doen dan onze uiterste best, om dit toch voor je mogelijk te maken. Onze tandcosmetici zullen zich flexibel opstellen en samen met jou naar een oplossing proberen te zoeken om je toch zo snel mogelijk van een wit gebit te kunnen voorzien.

 

Moet ik voor de behandeling nog ergens rekening mee houden?

Nee, voor de behandeling hoef je nergens rekening mee te houden je mag alles gewoon eten en drinken. Eventueel is het verstandig om voor de behandeling goed te eten, omdat dit na de behandeling de eerste paar uur nog niet kan.
 

Hoe lang duurt een tand bleekbehandeling?

De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten tot 1½ uur. We doen daaraan voorafgaande altijd eerst een uitgebreid consult, waarbij we je gebit bekijken en alvast een inschatting maken van het resultaat. Ook na de behandeling gaan we samen met jou het resultaat bekijken. In totaal ben je ongeveer 1 tot 2 uur bij ons binnen, afhankelijk van welke behandeling je kiest.

 

Mag ik na het bleken alles weer eten en of drinken?

We adviseren om na een behandeling de eerste 2 tot 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water of melk. Daarna kun je het meeste wel weer eten en drinken, behalve consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomatenketchup. Dit geldt voor de rest van de dag. Daarnaast is het beter om de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. De volgende ochtend kun je weer alles eten, drinken en eventueel ook weer roken.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Je dient direct na de behandeling het totaalbedrag te voldoen. Je kunt bij ons zowel contant betalen als pinnen of met een creditcard betalen. Hoe kom ik met de auto of met het openbaar vervoer bij jullie vestigingen terecht?
- Klik hier voor een routebeschrijving naar de vestiging Amsterdam
- Klik hier voor een routebeschrijving naar de vestiging Utrecht
- Klik hier voor een routebeschrijving naar de vestiging Tilburg
- Klik hier voor een routebeschrijving naar de vestiging Groningen
- Klik hier voor een routebeschrijving naar de vestiging Rotterdam
- Klik hier voor een routebeschrijving naar de vestiging Den Haag
 
Bel voor een afspraak

Openingstijden - Tandbleek klinieken

Maandag 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur * 
Vrijdag

10:00 - 18:00 uur **

Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag 10:00 - 18:00 uur ***

*   Koopavond in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Tilburg

** Koopavond in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Tilburg

*** Tilburg, overige vestigingen alleen laatste zondag van de maand