Al 14 jaar jouw specialist in tanden bleken

Onze tandartspraktijk te Hoofddorp

Wij zijn een nieuwe moderne tandartspraktijk gevestigd in het centrum van Hoofddorp (nabij Schiphol en Amsterdam). Wij beschikken over 3 prachtige tandartsruimtes en moderne apparatuur om snel en vakkundig behandelingen uit te voeren.

  • Professionele moderne tandartskliniek
  • Wij zorgen ervoor dat uw tandenprobleem wordt opgelost en dat u uw zelfvertrouwen weer snel terug krijgt.
  • Voor zowel reguliere zorg als voor facings.

Professionele tandzorg

Al onze tandartsen zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT.

U kunt bij ons langskomen voor een periodieke tandartscontrole, voor kindertandheelkunde, cosmetische tandheelkundige ingrepen (zoals kronen en bruggen)... Maar ook voor facings en bleken, als uw tanden zijn verkleurd! In Tandartspraktijk Raadhuisplein te Hoofddorp werken wij o.a. met SmileDent facings of veneers.

Uw gebit is ons werk. We nemen ruim de tijd voor u. Als u specifieke gebitswensen of gebitsproblemen hebt, adviseren we u graag over de behandeling. Na het gesprek weet u wat er moet gebeuren en wat de kosten hiervoor zullen zijn en of deze door uw verzekeraar gedekt zijn. Er worden door onze consulente 1 of meerdere offertes opgemaakt. Daarbij houden we altijd rekening met de gezondheid van uw tanden en uw budget. U beslist daarna zelf of u bij ons in behandeling gaat!

Onze speciaal voor facings opgeleide consulente zal u informeren over de verschillende mogelijkheden om van uw tanden de schitterende lach te maken die u altijd al wilde hebben. Daarbij kijken we niet alleen naar uw gebit zelf. We adviseren u ook wat het best past bij de rest van uuw gezicht en persoonlijkheid.

Ons laboratorium

Voor porseleinen facings werken wij samen met een tandtechnisch laboratorium dat tot de meest geavanceerde behoort in Nederland. Zij werken met de best ontwikkelde softwareproducten ter wereld om de facings met micro-preciesie op uw tanden te laten passen. Onze porseleinen facings worden in een laboratorium ontworpen met high tech 3D CAD/CAM apparatuur.
Fouten zijn daardoor bijna uitgesloten en de facings passen altijd exact op uw gebit.
Composiet facings worden door de tandarts zelf gemaakt en niet in een laboratorium.

Productieproces Porselein

Wilt u meer weten hoe precies de porseleinen facings worden gemaakt en van welke materialen? Hieronder kunt u dit allemaal lezen en ook hoe de fases zijn in de procedure.
Wie maken facings?    

Porseleinen facings worden altijd gemaakt door een specialistisch tandtechnisch laboratorium.
De facings zijn gemaakt van porselein (E-max, Ivoclar Vivadent).


4 fases van het productieproces:

Fase 1    GEBITS-SCAN

Na het nemen van de gebitsafdrukken, wordt deze in het laboratorium ingescand door de 3D-scanner. Daarmee is uw bestaande gebit gedigitaliseerd en kan begonnen worden aan het design van de make-over van uw smile.

 

Fase 2    ONTWERP | 3D-DESIGN

Gespecialiseerde designers bestuderen uw gegevens en wensen zoals die zijn genoteerd tijdens de intake. Zij gaan op basis van alle gegevens èn de gedigitaliseerde gebitsafdruk gebitsmodellen met "Tryneers" voor u maken. Dit zijn tijdelijke facings totdat de definitieve porseleinen facings zijn geproduceerd.

 

Fase 3    AANPASSING DESIGN

100% tevredenheid kwa vorm en kleur is wel ons streven. Daarom kunt u alle ontwerpen vooraf zien en aanpassen, voordat we de facings in productie nemen. Eventuele aanpassingen kunnen met u worden besproken n.a.v. de "tryneers", en worden aangepast voor de productie van de definitieve facings.

 

Fase 4    PRODUKTIEFASE

Het definitieve afdrukken worden nu door het laboratorium omgezet in de productie van de ultra dunne facings (vanaf 0,3 mm). Elke facing wordt met behulp van specialistische software individueel geproduceerd met E.max© porselein van Ivoclar Vivadent. E-max porselein is zeer duurzaam, geeft esthetisch het meest getrouwe en natuurlijke beeld van echt tandglazuur en is het beste alternatief voor composiet.

Iedere facing wordt stuk voor stuk in een mal geperst uit porselein. Die mal correspondeert exact met het 3D CAD/CAM model van uw gebitsdesign en afdruk. Hierdoor passen de facings exact op uw tanden.

 
Bel voor een afspraak

The White Smile Company Hoofddorp

Raadhuisplein 306
2132 TZ Hoofddorp

023 20 52 172

 

We horen graag van u!

Naam


E-mail


Telefoon


Uw vraag:

 

Openingstijden - Facings kliniek

Maandag 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag 10:00 - 18:00 uur