Al 14 jaar jouw specialist in tanden bleken

Hoe verloopt een behandeling?

 

Het proces

Wanneer u eenmaal heeft besloten dat u facings wilt, kan een behandeling snel en doeltreffend worden ingezet. Dit is geen langdurig proces waarbij u continu nieuwe afspraken hoeft te maken: in slechts 3 afspraken heeft u weer het gebit van uw dromen! Hier leggen wij u uit wat de werkwijze voor facings precies is, en wat u kunt verwachten als u contact met ons opneemt.

Het intakegesprek

Allereerst plannen wij met u een (gratis!) intakegesprek. Dit is een uitgebreid adviesgesprek, waarin u aan ons vertelt wat precies uw wensen zijn voor uw gebit. Wij zullen daarna uw gebit beoordelen, om te zien of het geschikt is voor facings/veneers. We maken daarvoor een aantal foto's van uw gezicht en uw gebit, zodat er een behandelplan voor facings kan worden opgesteld. Na de intake ontvangt u één of meerdere offertes, en kiest u dus zelf voor een passende behandeling!

Afspraak 1: afdrukken en "Tryneers" laten produceren

Uw tandarts gaat uw gebit beoordelen op geschiktheid, en maakt afdrukken van uw gebit. U bespreekt met hem de gewenste kleur, de mate van correctie van uw tanden en eventuele andere voorkeuren. Deze worden allemaal op genoteerd waarna u hierop akkoord geeft.

Afspraak 2: definitieve afdrukken

Na ongeveer 2 weken ontvangen wij uw gebitsmodellen met uw zgn. "tryneers". De gebitsmodellen worden door de tandarts met u besproken. Na uw akkoord gaan we gelijk starten met de behandeling voor de definitieve facings van porselein. U gaat tot de plaatsing van de definitieve facings met de "tryneers" op uw tanden naar huis. Zo kunt u alvast wennen en genieten van de "bijna" nieuwe lach.

Na ca. 2 weken worden de definitieve porseleinen facings geplaatst. Deze behandeling neemt maximaal 60 minuten per kaak in beslag.

Afspraak 3: de plaatsing

De 3e afspraak is gelijk al de afspraak voor het plaatsen van de facings. De "tryneers" worden verwijderd en de porseleinen facings worden definitief bij u geplaatst. Deze behandeling neemt maximaal 45 minuten per kaak in beslag. U krijgt hierbij plaatselijke verdoving, zodat u de behandeling sowieso pijnloos doorstaat. Uiteraard zorgen we ervoor dat de behandeling zo kort en efficiënt mogelijk is.

Zoals u leest, is er weinig tijd nodig om uw huidige gebit om te toveren tot een volledig wit, recht en stralend gebit! De kosten van facings zijn vanaf 250 euro per stuk. Lees gerust meer over de kosten van onze behandelingen. Heeft u nog vragen over de behandeling? Neem dan gerust eens contact op met onze facings specialisten in Hoofddorp!

 
Bel voor een afspraak

The White Smile Company Hoofddorp

Raadhuisplein 306
2132 TZ Hoofddorp

023 20 52 172

 

We horen graag van u!

Naam


E-mail


Telefoon


Uw vraag:

 

Openingstijden - Facings kliniek

Maandag 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag 10:00 - 18:00 uur